studentlivet

Hi there!

Det værste er at jeg akkurat nå i dette øyeblikk har skrevet så insane mye pga eksamen!men alikevel ville jeg komme tilbake hit. jeg sier bare en ting Høyskole og bachelor utdannelse er ikke det samme som videregående. Å det var 8 år siden jeg gikk på skole sist! altså fy fabian, tumbs up til absolutt alle studenter som ikke gir opp. 

Så hvordan har livet mitt verdt etter jeg startet som student? vel kan si så mye som jeg er mye fattigere vert fall, jeg har mindre kontroll over hverdagen og jeg er venneløs på skolen. Jeg var kanskje litt alders rassist å sa nei til alle fadder leker å ''bli kjent'' opplegg som skolen arrangerte. Å ikke er det rart, man er 26 år å er med de som er eldre eller i samme alder som vanlig å tråkker inn på høyskolen sammen med 1000 20 åringer som er fyllesyke (trodde jeg) 

feil var det, for de er jo så flinke og disiplinerte. Å en av de jeg trives best med er faktisk 20 ( eneste vennen jeg har)

5 negative ting ved student tilværelsen:

-mindre lommebok

-mindre søvn

-dårligere syn

-stress,stress,stress

-mye billig vin

5 positive ting ved student tilværelsen:

-mye billig vin

-student rabatter

-bedre jobb muligheter

-man blir smartere

-utvider nettverket, å kan titte på smårips gutter

 

Hvis noen lurer studerer jeg HR og personalledels :) 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

idabrandt

idabrandt

26, Oslo

Ida er 26 år , er så heldig at jeg ble mamma til verdens flotteste sønn 26.06.14. På bloggen kommer jeg til og skrive mye om det å være student, tips til studenttilværelsen, karriere og hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits