Verdens dårligste blogger

Vi kan vel begynne med å sette et punktum ved bloggingen min, helt ærlig så trodde jeg at blogging var noe jeg skulle ha masse tid til under mammapermisjonen.. Der tok jeg grundig feil så all credd til de bloggerne med barn som faktisk blogger flere ganger daglig.

Jeg syns at en uke er som en dag, alt går så raskt , nå er faktisk sønnen min snart 10 mnd å da rett rundt hjørnet til ett år . Ting er mer Hektisk nå en i starten, vi glemte nemlig en viktig ting i starten.

Nemlig : rutiner ! Så legging kan ta 3-4 timer, så vil jo jeg da ha tid til meg selv å blogging er faktisk siste priotert.

Akkurat nå i dette øyeblikk ligger sønnen min i sin egen seng :D rett ved siden av meg , han har sovet 4 timer i strekk i sin egen seng og jeg greier ikke sove før han våkner å jeg kan legge han over til meg igjen <3 det er kjærlighet med en farlig avhengighet.

I tillegg er det alle tankene, tanker kan føre til stress og stress stjeler masse tid! Jeg er 25 år og har enda ikke tatt lappen, det værste av alt jeg er en dyktig sjåfør.

Jeg har kommet inn på skole men skal jeg studere eller jobbe igjen?! Student = fattig , jobbe = kan bli rik:p men studier er kanskje tryggere. Uff så mye tanker , derfor skal jeg og to venninner starten på Bikram yoga:) jeg innbiller meg at det vil være fantastisk for kropp og sjel å forhåpentligvis hjelpe meg med og få fullført lappen å andre viktige saker .

God natt

2 kommentarer

Ingeborg

20.04.2015 kl.12:09

Jeg liker bloggen din veldig godt jeg. Men når man har barn så vier man faktisk all tid til dem, selvom jeg tror med mye tid viet til bloggen din ville du gjort det veldig bra.

Kjenner meg mye igjen i det du skriver om, og at du deler tankene dine gjør at jeg hvertfall vet jeg ikke er alene. Jeg er 27 år, 28 om noen dager...whæææ :(

Men uansett, har akkurat det samme problemet, faren til sønnen min jobber og jeg er student, eller jeg tar opp fagene for å få studiekompetansen ( der ser du hvor langt jeg er på vei, not:/ )

Men jeg også vurderer å begynne å jobbe, med to inntekter fra jobb så har man det faktisk veldig bra, nå klarer vi oss, men kan ikke gå å kjøpe en loui vuitton lissom. Dessuten går vel det meste av pengene mine på ting til sønnen min og klær og sko til meg..Hehe.

Jaja, uansett jeg vet akkurat hvordan du har det. Det er dyrt å leve i Norge nå, og ikke noe gøy å ha dårlig råd noen ganger.

Men med en sikker utdannelse så kan du få en bedre jobb (og med tanke på pensjon og alt annet som følger med som er en trygghet, så gammel er jeg blitt at jeg tenker på pensjonen min ;)

Jeg prøver å tenke all tid fremover og hvor mye trygge det er med en utdannelse, hvis man selvfølgelig velger en utdannelse man er sikret en jobb i.

Håper du finner ut av det :)

idabrandt

21.04.2015 kl.09:41

Ingeborg: tusen takk for det , sånne kommentarer motiverer masse :)! Du er absolutt ikke gammel og du har barn :) tenk deg alle de som velger karriere fremfor barn og er 33 år på første unge, det at du tar opp fag skal du være stolt over for det er krevende. Akkurat, en utdannelse kan gi veldig mye senere i livet man må bare avgjøre om man kan leve som student i 3 år ved siden av og være mamma :)!' Men barna krever jo mer som 1 klassinger en barnehage :)

Skriv en ny kommentar

idabrandt

idabrandt

26, Oslo

Ida er 26 år , er så heldig at jeg ble mamma til verdens flotteste sønn 26.06.14. På bloggen kommer jeg til og skrive mye om det å være student, tips til studenttilværelsen, karriere og hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits