Er amming et problem?

Lenge siden jeg har verdt her inne nå , ingen hemnelighet at jeg aldri kommer til å bli noe stor blogger :p

Tenkte jeg skulle dele mine erfaringer å tanker rundt dette med amming , iom jeg skriver om temaet er jeg en mamma til en gutt på snart 9 mnd and Yes jeg ammer fremdeles , det blir mindre sier du? Oh no denne bebisen sluker som aldri før! Når jeg gikk gravid hadde jeg faktisk mest tanker og bekymringer til offentlig amming.

Hvordan fungerer det?

Får jeg melk med engang?

Hva om barnet er sulten på buss/bane?

I byen, på cafe , fly osv!

Hva i alle dager gjør jeg?

Først: jeg fikk sønnen min 26 juni en av de varmeste mnd i norsk historie eller juli var vel det , uansett jeg fikk melk med engang å jeg fikk masse! Barnet mitt var liten å det ble lagt mye fokus på det , uansett var jeg 100% sikker på at amme det skulle jeg å gjerne i 6 mnd minimum. Det var kjempe vondt de første dagene virkelig ekstremt vondt! En anbefaling til alle ventende mammaer kjøp en bh uten spiler og innlegg og ull innlegg som varmer å selvfølgelig en god salve. Etter å ha gått gjennom et puppe helvette på sykehuset skulle vi omsider hjem jeg tror jeg ammet verdt 15 min de første 2 ukene jeg hadde puppene ute overalt , var på nøklevann med familien min det var fullt av folk ,flere andre mammaer gjemte seg men jeg kunne ikke brydd meg mindre , hvis sander viste tegn på sult / tørst ammet jeg overalt , iblandt diskre iblandt ikke. Man ser an litt tenker jeg:) jeg har prøvd flaske men det fungerer dårlig hos oss rett å slett fordi verken jeg eller han er vant med det, jeg orker ikke pumpe og iblandt får man ikke ut nok melk. Mme har vi testet litt å en sjelden gang tar han litt . Nå vil jeg helst slutte og amme av personlige grunner men merker at det blir en stund til . denne gutten ELSKER pupp å er det ikke ,stakkars en annen sin han angriper å det går i selvforsyning .. Jeg syns personlig folk er idioter som snakker ned om amming , amming er fantastisk og uten tvil det aller beste for barnet flere forskninger viser at ammende barn blir syke mer skjeldent en de barna som får erstatning , med dette sagt kan ikke alle kvinner heller amme . Amming har holdt meg unna alkohol å snus noe som er bra jeg har verdt så sunn takket være sønnen min å skal forsette etter jeg har sluttet også:)

God natt ??

7 kommentarer

themom

16.03.2015 kl.23:43

er veldig enig i det du sier. Jeg ammet frem til jeg mistet næringen i melken, og det skjedde nå nylig. Frøkna her er 8 mnd nå, og tar heldigvis flaske veldig bra. Jeg ammet helt greit ute helt til en mann kom bort til meg og sa at han trodde brystet mitt var en ballong og nistirret til hun var ferdig med å spise. Tragisk og ubehagelig, folk burde passe sine egne saker. Trist at så mange skal se ned på det. Er det greit at folk flest skal spise ute, skal barnet mitt også få lov til det! (:

idabrandt

17.03.2015 kl.00:09

themom: oi herregud så ekkelt for en dritt mann! Så bra at datteren din tar flasken , jeg har nok driti meg ut av flere grunner bruker jo puppen til absolutt alt så er ikke maten som er vanskelig men kos å trygghet :) tar nok tid men skal få det til!:)

themom

17.03.2015 kl.05:33

Såklart :) jeg trodde overgangen ville bli stor fra hennes side, men jeg tror savnet av den type kos var større fra min side enn hennes :)

idabrandt

17.03.2015 kl.09:00

themom: Ja det er nok vanskelig for oss også.. Gråt hun mye under avvenningen ?

themom

17.03.2015 kl.15:03

Overraskende lite :)

idabrandt

17.03.2015 kl.18:38

themom: Ok blir spennende og teste ut ordentlig, kjenner jeg er veldig svak hehe:P gir meg hver eneste gang

themom

17.03.2015 kl.19:23

skjønner jeg godt :)

Skriv en ny kommentar

idabrandt

idabrandt

26, Oslo

Ida er 26 år , er så heldig at jeg ble mamma til verdens flotteste sønn 26.06.14. På bloggen kommer jeg til og skrive mye om det å være student, tips til studenttilværelsen, karriere og hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits