nye vipper og Ny tlf

Idag har verdt en bra dag , stressende , trist og aggresiv ! Startet dagen med helsest besøk ganske tidlig før jeg dro til sentrum skulle ordne vippene mine og fikk en høygravid venninne til å passe lillen .. Først må jeg si Staaakar venninna mi herregud hva tenkte jeg med hun er stressa å sliten nok fra før så skal hun passe på min syv mnd gamle tannutbrudd baby mens jeg ligger og "sover" det var KAOS.. Når jeg omsider var ferdig tok vi en smoothie på eger , min helt nye iphone 6 skrudde seg av å var ødelagt wtf hva skjedde? Hun dro hjem å jeg dro hjem . Da jeg kom hjem var jeg så sur på tlf for INGENTING fungerte å iom jeg har barn kan jeg ikke så å banne så bestemte meg for å hoppe opp å ned mens jeg gråt! Haha se for dere synet .. Barnefar ringte å ba meg komme til byen så vi kunne ordne tlf .. Det er rush trafikk ved meg fra byen å når en bil omsider stoppet ved fotgjenger feltet gikk jeg over , Men måtte stoppe mitt i veien for en j IDIOT kjører i 100 km/t på en vei med barneskoler og eneboliger.. Hva gjør jeg? Visern fingeren! Hva gjør han? Bråbremser og kommer ut forbanna!! Forbanna for at han ikke ser seg for og bremser ned på en 60 vei med fareskilt overalt.. Lang historie kort det ble kaos på nordstrand .. Møtte barnefar og alt ordnet seg han fikset tlf helt og vi rakk tom en kaffe på expresso house:) nå har jeg laget en utrolig kvelds snack, anbefaler alle å wooke grønkål med hvitløk å chilli nam nam! Her er bilder av vippene å maten :)

6 kommentarer

brannstroms

11.02.2015 kl.22:42

Så fint! :)
Flotte vipper

Ørkenfruer

12.02.2015 kl.09:39

Åå heldig med ny iphone 6! Glad det ordnet seg. Flotte vipper, og øyenbrynene dine; wow!!

idabrandt

12.02.2015 kl.10:16

Ørkenfruer: ja var heldig med det =) tusen takk, de bryna er buuste bryn tar seg nok bedre ut på bilder;)

maskertfrue

12.02.2015 kl.10:52

har så lyst til å få fikset mine vipper snart! Den maten så utrolig god ut!

idabrandt

12.02.2015 kl.11:20

maskertfrue: ja er virkelig deilig og få fikset litt på seg =) det var veldig godt har plutselig enorme crawings for stekt hallumi ost og wooket grønkål:P

Skriv en ny kommentar

idabrandt

idabrandt

26, Oslo

Ida er 26 år , er så heldig at jeg ble mamma til verdens flotteste sønn 26.06.14. På bloggen kommer jeg til og skrive mye om det å være student, tips til studenttilværelsen, karriere og hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits