Var ikke fin nok på trening

Jeg trener mellom 2-3 ganger i uken på elixia som regel sammen med en veninne for å svette og løfte tungt , her om dagen skulle jeg trene alene . Satt på bussen å planla hva jeg skulle gjøre , er mamma og løp ut døra med puppen halveis ute omtrent ,såå hadde ikke en typisk bylook .. Etter en fødsel er det flere kvinner som ser fantatiske ut men uansett så føler man seg ikke like bra , vertfall ikke jeg føler meg faktisk veldig dårlig spesielt i det siste , så håper treningen gir meg positiv og god energi fremover . Poenget er da jeg kom opp der jeg pleier og varme opp sto det flere utrolig fine jenter der treningsklærne var minimale og sminken var helt perfekt , lange løsvipper , lipliner , spraytan var nesten som å komme inn på et victoria secret show bare med vektere istedet for englevinger . Jeg greide faktisk ikke trene jeg følte meg så uvel og det er så teit , hvorfor er det sånn? Er det blitt vanlig og være fullsminket på trening med push op bh?

12 kommentarer

Jerena

07.02.2015 kl.17:38

Det har blitt vanlig å ha lyst til å se fin ut uansett hvor man befinner seg. Slik har samfunnet blitt, og den dagens generasjon ser ikke noe galt i det, ettersom det er en slik verden vi ble født inn i

idabrandt

07.02.2015 kl.19:11

Jerena: ja både å tror og håper at noen blir lei , er slitsomt :p iblant er det deilig og bare være helt naturlig å senke skuldrene litt .. Enda jeg selv sliter med det skal jeg forsøke og bli bedre :)

Ingeborg

08.02.2015 kl.10:44

Jeg prøver å ikke bry meg så altfor mye om hvordan jeg ser ut på trening, men litt tenker jeg over hvordan jeg ser ut. Men er faktisk helt enig med deg at noen er ekstreme, selvom det er deres valg å pynte seg før man skal trene, men må innrømme at jeg er litt forfengelig selv. Jeg trener ofte med kjæresten min siden han jobber som personlig trener, så vil jo se litt bra ut. Men man føler jo litt press når alle står å sminker seg og skal se sexy ut på treningen lissom.

Noen jenter jeg kjenner som nesten ikke trener på treningssenter men alltid vil begynne, sier at de syns det er ubehagelig på mange av sentrene siden det er blitt slik. Ganske kjedelig da, jeg gidder for eksempel ikke å trene på Frogner, der vet jeg det er 1000 ganger være en andre steder.

idabrandt

08.02.2015 kl.15:56

Ingeborg: uff det er trist for venninnene dine sin del jeg også har bekjente som ikke vil sette foten inn men de vil trene men føler seg for store eller stygge.. Alle bør kunne trene uten og bli dømt både de som bruker masse tid på å fikse seg og de som absolutt ikke gjør det :)! Hadde jeg trent med kjæresten min hadde jeg nok fikset meg litt ekstra selv og tatt noen gode squats i en fet tights foran han haha:p

Safran Piken

09.02.2015 kl.19:40

Vi har et par på familie i min kommune også, hvor de har på seg FULL sminke, øredobber og smykker... Vet ikke heeelt om jeg synes det poenget :p Man skal ikke være flott og nydelig på trening vel, trener for å trene ikke være med på skjønnhets konkurranse ;)

Positiv

09.02.2015 kl.19:41

Føler meg nesten som huldra da jeg kommer inn på treningssenteret jeg,for jeg er der for og svette og bli sliten og trene til svetten spruter omtrent,men så er det maaaange tror dem heller er på ett moteshow/symøte på treningssentre,så jeg føler meg nesten som den gale dama løfter vekter og jogger til jeg stuper og svetten renn: p er som det nesten ikke er normalt lenger,så skjønner godt hva du mener,for jeg blir nesten flau over meg selv når jeg kommer dit før jeg i det heletatt har begynt å trent.

Stina Ueland

09.02.2015 kl.19:42

Kroppspresset og det å alltid måtte se smashing ut har tatt helt av de siste årene! Når jeg trener har jeg minimalt med sminke på, om ingenting, og jeg føler meg ikke akkuratt digg nei, men har lært meg å bare gi litt f de siste årene. Jeg tror at det er veldig viktig å bare kunne la vær å bry seg i sånne situasjoner, for presset blir for stort og selvfølelsen blir for liten hvis ikke! Jeg hadde følt meg crappy hver eneste dag om jeg ikke bare velger å drite litt i alle som ser helt amazing ut når jeg drar for å trene, er ute på byen, eller bare sitter på bussen. Selvfølgelig er det vanskelig, slik samfunnet er i dag med alt presset med å være perfekt, men det er egentlig ikke så mye annet å gjøre enn å være fornøydd med den du er :) Om det hjelper noe syns i hvert fall jeg du ser veldig bra ut! :)

idabrandt

09.02.2015 kl.19:48

Safran Piken: ja tenker det samme, savner å bare føle meg deilig jæævlig på treningen :P=)

idabrandt

09.02.2015 kl.19:50

Positiv: Vel den treningen du beskriver der gjør seg god nytte til sommeren =) er jo så mye mer spennende og ikke se lik ut hele tiden, kunne gå uten sminke og bølget hår iblandt og heller virkelig pynte seg når man faktisk skal noe da er responsen en helt annet også =)

idabrandt

09.02.2015 kl.19:52

Stina: du har helt rett i det du beskriver der, tror jeg henger meg ekstra opp i det da jeg akkurat har begynt å trene igjen, men som du sier så må man trene for seg selv og ikke fokusere på alt rundt deg.. Det vil jo alltid være en med finere hår eller større rumpe , ingen er like Heldigvis :) Håper jo at med tiden at vi kvinner kan slappe av litt sånn at ikke presset blir enda værre for de neste generasjonene.

Silje S. Lopez

09.02.2015 kl.20:20

Synes at det er synd at alle er så nøye! På trening skal du se svett ut enkelt og greit, hva er vitsen med å ha på seg sminke for eksempel? Svetter jo bare bort

idabrandt

09.02.2015 kl.22:49

Silje S. Lopez: ja med mindre man ikke trener ;p

Skriv en ny kommentar

idabrandt

idabrandt

26, Oslo

Ida er 26 år , er så heldig at jeg ble mamma til verdens flotteste sønn 26.06.14. På bloggen kommer jeg til og skrive mye om det å være student, tips til studenttilværelsen, karriere og hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits