SJALU PSYKOPAT JENTER

Hva skjedde med vennskap? unne andre godt? være glad på andre sine vegne? Dette gjelder ikke meg jeg har heldigvis som jeg vet vertfall utrolig gode fantastiske jenter rundt meg <3

Men hva med alle de andre? hvorfor er det slik at noen jenter ALLTID skal snakke dritt om andre, som blir sur dersom en blir forlovet, blir forbanna når en lykkes med studier, drar seg i håret når du får lappen, banner for seg selv og sprer rykter dersom du har en mann som er trofast, de blir aldri fornøyde verken med seg selv eller andre.. 

Et eks. Jeg har en eller faktisk flere bekjente som kun har verdt med en mann gjennom tiden, de elsker hverandre og har gjort det fra dag en. ALIKEVEL har disse jentene rykte på seg , rykter for å ha verdt eller er ''ville'' flere jenter prøver og komme seg gjennom til deres menn, men heldigvis vet disse mennene hva de har.  Assa seriøst! Må man dra andre ned i samme gjørma bare fordi du selv føler deg crap ! learn from your mistakes og aksepter de feilene du har gjort eller gjør. Etter det kanskje du har selvtillit nok til og unne andre godt.

Hvorfor er det slik ? er så mange som blir irriterte over andre sin lykke, dersom man gjør riktige ting skal det snues? 

Jeg er ingen hellig person men fy faen så stolt jeg er av jentene som holder seg til en, og de som faktisk kan si : jeg har ikke drukket alkohol eller jeg har aldri tatt dop. 

Eller : nei vi har faktisk ingen problemer 

Hvis din ''venninne'' får seg en ny jobb som innebærer en toppstilling, tror du sjalusi da gjør at det samme skjer med deg? 

NEI.. du sitter der da med et surt trynet og vil aldri komme deg noe sted. 

Jeg kan si rett ut at ja jeg snakker DRITT men jeg snakker dritt om de som prater om andre stygt å de som fortjener det, Men jeg har og vil aldri snakke om hyggelige mennesker og snakke dritt om andre fordi de er vakrere, mer trent, rikere eller lykkeligere en meg.. Da vil jeg heller bli inspirert <3 
 

7 kommentarer

Pardon

19.01.2015 kl.21:08

Er helt enig! Er helt sykt at folk kan holde på sånn..

Tina Krogstad

19.01.2015 kl.21:10

Helt enig med deg!

Jeg kan stolt si at jeg ALDRI har tatt dop, og jeg har ALDRI hvert noen form for utro.

Alkohol og slikt er noe annet, men det er egne valg.

Jeg kan nok bli sjalu av og til, men på utsiden viser jeg alltid at jeg UNNER den personen det er snakk om, gleder i det de har :)

idabrandt

19.01.2015 kl.21:25

Tina Krogstad: Så klart kan man bli litt sjalu men da skal man som du sier unne personen det.. så vil du se at godt kommer tilbake... =) så bra du har holdt deg unna det tullet=)

idabrandt

19.01.2015 kl.21:25

Pardon:Ikke sant , tragisk.

Katharina

19.01.2015 kl.22:45

Jeg er så enig med deg, å sånne folk trenger man virkelig ikke i livet sitt heller :) kjempe bra skrevet :)

taklehverdagen

20.01.2015 kl.15:12

Hei! Tar kontakt med deg på grunn av bloggen din. Vi syntes at du har en veldig fin blogg, og ble egentlig veldig nyskjerrige på din historie. Hadde det vært mulig om du kunne ha skrevet et innlegg om litt av din tøffeste historie, sånn at vi kan poste det på bloggen vår? Vi legger selvfølgelig link til bloggen din hvis du ønsker det! Eller om du vil være helt anonym. Vi er liksom opptatt av at ungdommer i dag har lov til å ha det tøft i hverdagen

Mail: mailto:taklehverdagen@hotmail.com

Hilsen Mina og Stine

A M

28.01.2015 kl.21:29

Assa du er bare rå!! Helt korrekt!! Veldig mange Bør printe ut dette inlegget og henge det opp på badet og lese det hver dag. Kanskje en dag de lærer men jeg tror ikke. IHvertfall cheers for godhet og være glad på andres vegne. ( skåler med cola imens) Haha

Skriv en ny kommentar

idabrandt

idabrandt

26, Oslo

Ida er 26 år , er så heldig at jeg ble mamma til verdens flotteste sønn 26.06.14. På bloggen kommer jeg til og skrive mye om det å være student, tips til studenttilværelsen, karriere og hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits