Er det et godt system

jeg er så frustrert , lei meg og ikke minst redd.. Jeg er idag i mammapermisjon jeg har full permisjon som går ut 13 mai 2015, da er Sander fremdeles 10 mnd gammel. 

Skal jeg ta plassere min sønn som verken kan si ja eller nei , han kan ikke si ifra om noe og er avhengig av 100% omsorg gå i barnehage, hvor maks 2 voksne av gangen har ansvar for 14 barn? Det finnes ingen muligheter foruten ubetalt permisjon som da tilsvarer 0,- i mnd , hva med husleie, mat og bleier? 

Jeg sier ikke man skal være hjemme for alltid, men faen ungen må jo i det minste kunne prate og spise sin egen brødskive, før en helt fremmed person skal passe på at han er trygg.. 

Her om dagen satt jeg på en cafe inne på Lambertseter senter skulle gi Sander litt frukt og vann mens jeg skulle ha min daglige dose kaffe, det satt to damer ved siden av,  Sander var så interessert i hun ene da hun satt i en ''bil'' som lyste så fint. Selvfølgelig blir jo de fleste damer begeistret når et lite sjarmtroll sitter og smiler brett. 

Kom inn på en samtale med hun ene da hun sa hun arbeider i en barnehage idag og det har hun gjort i over 20 år, jeg spurte henne ærlig hva hun syns om alder og når et barn burde begynne , dette svarte hun: Hva en du gjør kan du og har du mulighet til og bli hjemme lengre, bli hjemme!! Vi gir mat, skifter bleie ( når vi har tid) lar dem sove men omsorg og kjærlighet får dem ikke.. selvstendighet er ekstremt viktig.. Hun anbefalte og vente til minimum 2 år, noe som selvfølgelig er vanskelig.. Men kan man ikke vertfall vente 14 -15 mnd så barnet gir klarere tegn. 

Jeg merker jeg er ekstremt redd og lei meg, ingenting er viktigere for meg en min sønn , håper virkelig ingen barnehager kan ta han inn i mai=( 

Missforstå meg rett jeg vil ut i arbeid, jeg savner jobb og følelsen av og gjøre noe være sliten av andre grunner en kun det og være mamma, men mitt barn er for liten til at noen andre skal oppdra han om bare 4 mnd.

 
 

3 kommentarer

Anonym

14.01.2015 kl.18:36

Er så delte meninger på det der, men tror det er bra for barna og begynner selvom de bare er fylt et år, de lærer mye mer, de er med andre barn og de utvikler seg, men jeg ville aldri latt barnet være der fulle dager fra fylt et år, men kanskje 4 timer av ganger frem til fylt 1,5-2 år.

I andre land blir de jo satt i bhg allerede etter 3-4 Mnd!

Er nok vanskelig for alle mammaer at babyen deres begynner i bhg, man føler Jo at man er den eneste som

Kan lese barnet sitt og gi den alt den trenger :-p

Det går nok fint skal du se :-)

Lykke til

Anonym

14.01.2015 kl.18:40

Og ikke minst, barnet lærer seg og være med andre voksene og barn uten mamma eller pappa til stede hele tiden, det er jo bra i fremtiden :-)

idabrandt

14.01.2015 kl.20:32

Anonym: Ja du har rett, tror samtidig det er værre for meg en for han=) litt dramatisk innlegg:P Mor hadde panikk her hjemme. hehe

Skriv en ny kommentar

idabrandt

idabrandt

26, Oslo

Ida er 26 år , er så heldig at jeg ble mamma til verdens flotteste sønn 26.06.14. På bloggen kommer jeg til og skrive mye om det å være student, tips til studenttilværelsen, karriere og hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits