Fra fiasko til suksess

Igår gjorde jeg noe jeg har lengtet etter i flere mnd!! kanskje ett år allerede, jeg tok med meg Sander til SATS, leverte han på mini sats hos en utrolig søt dame hvor det var en annen baby som var i samme alder. jeg ''trente'' i 45 minutter, egentlig gikk jeg vel mer rundt super forvirret over hva kroppen min ville klare , men til og være så lenge siden gikk det veldig bra. Jeg tenkte på Sander hele tiden og når jeg hørte en baby gråte løp jeg bort til lyden men var den andre babyen ikke min :P hehe. Når jeg hentet Sander koste han seg så mye lekte på gulvet og smilte, han gråt faktisk når jeg tok han vekk derifra..
 

Etter trening dro jeg til mamma for litt bake opplæring hun fant frem en vanskelig oppskrift på kanelboller den krevde tålmodighet , ihvertfall ifht siste forsøk var disse bollene en stor suksess de var så saftige og gode. 

 

link til oppskrift: http://www.bt.no/bergenpuls/bergensbeste/Slik-far-du-perfekte-skillingsboller-2761074.htmlIkke nok med at bra dag igår, idag var den enda bedre min gode venninne Daria ringte og spurte om gubben kunne ta Sander i noen timer så vi kunne ta en kaffe og slappe av. hun har to barn så vi begge trengte bare og være sammen , hun spanderte en pekingsuppe og en dobbel latte utrolig koselig og jeg følte meg som Ida igjen. 

Man trenger litt egen tid så det skal definitivt gjentas. 

 
2 kommentarer

Stine Tokle

17.10.2014 kl.19:57

Herlige bilder :) fikk skikkelig lyst på kanelsnurrer nå! :D

idabrandt

17.10.2014 kl.21:33

Stine Tokle: takk de var super gode=) farlig og ha sånt liggende hjemme:p

Skriv en ny kommentar

idabrandt

idabrandt

26, Oslo

Ida er 26 år , er så heldig at jeg ble mamma til verdens flotteste sønn 26.06.14. På bloggen kommer jeg til og skrive mye om det å være student, tips til studenttilværelsen, karriere og hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits