Er det for sent?

Tankene mine har gått i ett siden jeg ble gravid, når du skal bli mamma skjer det noe med deg, Man får et liv man har ansvar for. Det er min jobb som forelder og gi min sønn et best mulig liv og gode forutsetninger for sin fremtid. Jeg har alltid verdt selvstendig aldri fått noe sparekonto eller bidrag av mine foreldre, på visse sett er det positivt for man må virkelig jobbe hardt for og få til alt man skal i dagens samfunn. Men igjen så hadde det kanskje hjulpet og hatt 20000 på en konto til lappen eller startkapital til en bolig. 
Jeg har iallefall startet en konto for mitt barn, de pengene skal han få når han er 18 år med rådgivning for hva de skal brukes på. Poenget er for og realisere drømmene mine om et hus med en stor grønn hage en helt vanlig bil og lykkelig barn og ikke minst voksne så bør jeg og må studere! Jeg har jobbet med salg i flere år nå og ja du kan tjene utrolig godt som selger og da snakker vi høy lønn uten utdannelse, men hvor lenge orker man det? uvitende om hvordan desember mnd blir får du 25000 i lønn eller 75000 i lønn. til syvende og sist er trygghet det viktigste.

 
Så har vi da et problem jeg har ingen studiekompetanse. Var 17 år da jeg var russ og ferdig på videregående så ble jeg frisørlærling på verdens verste salong, fikk ny jobb i en enda verre salong og endte med at jeg slutta som frisør og aldri så meg tilbake. Så har sitter jeg da med ok foreldrepenger og ingen studiekompetanse eller fagbrev. ¨

Hva skal jeg gjøre? Nettstudier? deltid studier?  kan jo rekke og bli ferdig innen jeg er 30 =) 

 
 

#penger#studie#skaljeg#fremtid#barnasbeste#

2 kommentarer

www.bonusmamsen.blogg.no

14.10.2014 kl.11:30

Livet er så absolutt ikke over! Jeg sitter i en kontorjobb jeg elsker nå. Uten noe annen utdanning en vgs. Om jeg kommer til å ta mer utdannelse etterhvert aner jeg ikke. Men vi har ikke dårlig tid!Man skal være sikker før man kaster seg ut i en utdannelse også. Det har jeg fått erfare, the hard way. Stå på! :)

idabrandt

14.10.2014 kl.11:39

www.bonusmamsen.blogg.no: du har så rett testet studie kompetanse på videregående skole før jeg fikk barn endte med dårlig fokus og slutte før eksamen. Man må ha motivasjon, og jeg vet at man kan komme langt uten utdannelse også , har flere eksempler på folk rundt meg som har bedre inntekt og jobb en de med en master fra BI men studie kan gi en form for sikkerhet=)=) så bra du trives i jobben din miljø er alt!

Skriv en ny kommentar

idabrandt

idabrandt

26, Oslo

Ida er 26 år , er så heldig at jeg ble mamma til verdens flotteste sønn 26.06.14. På bloggen kommer jeg til og skrive mye om det å være student, tips til studenttilværelsen, karriere og hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits