Ignorerer du sannheten??

nb: sterke bilder 

 
Tenkte og skrive om noe som man er stille om. Pelsindustrien, hva vi vet og det vi ignorerer.. Jeg elsker dyr , finnes ingenting som er like uskyldig og fnt som et rovdyr men når det er sakt syns jeg de er vakrest når hjertet slår og dem er frie. Jeg kaller innlegget two faced fordi de alle fleste av oss er dobbelt moroelastiske når det gjelder pels. Jeg ha selv  verdt det og hatt jakker med pels med kragen. Jeg valgte og ikke tenke på hvor den pelsen kom fra, fordi jeg syns jakken var fin. kampanjer mot pelsopprett kom for alvor iallefall på min facebook for 2 år siden. det var masse bilder av dyr som ble brukt til pels, i tillegg gikk det flere dokumenterer på tv den tiden om industrien. Jeg valgte og se på det for om jeg skal bruke pels må jeg også klare og se hvor pelsen kommer ifra. det var det jæævligste jeg noensinne har sett, de fanger dyrene levende , iblant står de flere timer fanget før noen kommer og tar de med seg, pga feller de bruker er dyrene allerede hardt skadet. 

I flere land flår de dyret levende, rett og slett for at pelsen holder seg bedre..

Under har jeg tatt ut to setninger en fra vg og en fra nettavisen fra 2005  og 2011. 

Disse grove metodene brukes forsatt og denne pelsen kommer også til Norge. 

Det finnes ingen grunn til at pels er OK, vi lever i 2014 og har nok av klær som kan varme oss uten at noen skal lide. I gamledager ble pels brukt pga store dødsfall , spesielt i Russland av frysning. 

hver gang en av dere kjøper et produkt med pels, produseres ny.. Dette er ikke dyr vi spiser , de drepes kun for at man skal se ''fin'' ut. Har man arvet pels fra gammelt av kan man ikke gjøre noe med det. men ikke kjøp ny ikke forsett med det. 

Om noen vil ha fine dyrevennlige jakker har jeg hørt at fleischer couture gjør det bra så man kan sjekke disse ut til vinteren. 

 

(VG Nett) Den hjelpeløse, levende vaskebjørnen blir hengt opp på en krok mens den kinesiske mannen flår den med brutal hånd. Pelsen kan havne hos norske forbrukere.

en mårhund som blir presset ned i bakken med en støvel. Deretter blir mårhunden flådd levende. Dyret viser tydelige tegn på at den fortsatt er i live selv etter å ha blitt flådd.
tenk om.. 

 

#pelserut#fuckpels#ireathergonaked#fur#

 

http://www.pelsut.no/pelsfakta/pelsindustrien/

http://www.forbypels.no/pelsdyroppdrett-er-dyremishandling

Én kommentar

01.10.2014 kl.11:38

Beklager dette, men....

Lyst å teste GRATIS produkter og tjenester uten å betale en eneste krone? Blogger du? Trenger du sponsor til dine konkurranser eller har du bare lyst å motta gratis varer for å anbefale de? Du kan å svare på spørre undersøkelser å tjene ekte penger, f.eks delta i en spørreundersøkelse som varer i ca 9 min, tjen over 8 kr.

Ja det er helt gratis, nei du får ikke små ting. Det er mange Norske som har opplevd å få gratis IPAD uten å måtte betale for produktet eller frakt. Og du får beholde produktet gratis.

Du kan teste gotteri, mat, drikker, klokker, radio, ferier, kjøkken utstyr, Nylig ble det gitt vekk over 150 kino billetter i fra filmweb.no og osv helt gratis.

Det vil hele tiden komme nye produkter som bedriftene ønsker at vi skal teste, og til igjengjeld vil de at vi skal gi de en vurdering på produktet. Er ikke vits å selge ett produkt vist ingen vil kjøpe det likevel?

Hva må du gjøre?

Trykk på bildet for å komme inn dit.

1.Gå inn på: http://kurl.no/8hhp

2. Registrer deg gratis. (nei du får ikke spam på e-posten)

3. Motta e-mailen.

4. Gjør deg kjent med siden, oppdater dine opplysninger og interesser.

5. Gå inn på produktomtaler, gå inn på hver og en av produktene du ønsker å prøve med å rykke (JEG VIL PRØVE) Så kan du være en av de heldige som får prøve ut.

Jeg lover deg, det koster ikke en eneste krone å være med på dette, så bli med. Du vil ikke angre, er som sagt helt gratis.

Skriv en ny kommentar

idabrandt

idabrandt

26, Oslo

Ida er 26 år , er så heldig at jeg ble mamma til verdens flotteste sønn 26.06.14. På bloggen kommer jeg til og skrive mye om det å være student, tips til studenttilværelsen, karriere og hverdagen.

Kategorier

Arkiv

hits